fbpx
Γιατί πρέπει να έχεις Ιδιωτική Ασφάλιση Ζωής;

Γιατί πρέπει να έχεις Ιδιωτική Ασφάλιση Ζωής;

Η σκέψη ότι μπορεί να μας συμβεί κάποιο δυσάρεστο γεγονός όπως ο θάνατος, κάποιο ατύχημα ή κάποια ανικανότητα, μοιάζει στους περισσότερους αποκρουστική και ξένη. Στην πραγματικότητα η ζωή είναι απρόβλεπτη και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πώς θα εξελιχθεί. 

Η ιδιωτική ασφάλιση ζωής είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποδείξεις έμπρακτα την αγάπη σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Αποτελεί την αποτελεσματικότερη λύση για να προστατεύσεις τόσο τον ίδιο τον εαυτό σου όσο και τους ανθρώπους που αγαπάς από τις οικονομικές συνέπειες που μπορούν να προκαλέσουν στις ζωές σας τα απρόβλεπτα γεγονότα της καθημερινότητας.

Πέραν της οικονομικής προστασίας που προσφέρει στην οικογένεια σου σε περίπτωση απώλειας ζωής, ένα ασφαλιστικό σχέδιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εξασφάλιση πιθανών δανειοδοτήσεων αλλά και ως μέσο για φορολογικές ελαφρύνσεις. Σύμφωνα με την κυπριακή νομοθεσία, πολίτες που ασφαλίζονται μέσω της ιδιωτικής ασφάλισης μπορούν να επωφεληθούν του πλεονεκτήματος φοροαπαλλαγής μέχρι και του 35% του ετήσιου ασφαλίστρου. 

Επιπλέον, η ασφάλιση ζωής μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέσο επένδυσης για τη δημιουργία κεφαλαίου το οποίο μπορείς να εκμεταλλευτείς για να καλύψεις τις μελλοντικές ανάγκες και επιθυμίες σου, όπως οι σπουδαστικές ανάγκες των παιδιών σου, η διατήρηση του βιοτικού σου επιπέδου κατά τη συνταξιοδότηση, η απόκτηση αγαθών υψηλής αξίας αλλά και η αντιμετώπιση έκτακτων οικονομικών αναγκών.

Η ασφάλεια ζωής είναι κάτι που όλοι θα έπρεπε να έχουμε, καθώς προσφέρει πνευματική γαλήνη και έλεγχο της ζωής μας. Γνωρίζοντας ότι θα έχεις οικονομική εξασφάλιση αν σου συμβεί κάποιο απρόβλεπτο γεγονός θα μπορείς να απολαμβάνεις τη ζωή με λιγότερο άγχος! 

Είναι απαραίτητο να γνωρίζεις ότι κάθε σχέδιο προσαρμόζεται στα μέτρα σου. Ο ασφαλιστικός σου σύμβουλος θα συζητήσει μαζί σου και θα αναλύσει επιστημονικά τις ανάγκες σου και τις ανάγκες της οικογένειάς σου για να βεβαιωθεί ότι ο Ασφαλιστικός Σχεδιασμός ικανοποιεί πλήρως τις δικές σου μοναδικές ασφαλιστικές ανάγκες.

Πρόσφερε στον εαυτό σου και στην οικογένειά σου το πιο σημαντικό δώρο! 

Ασφαλίσου σήμερα!

Επικοινώνησε με τον ασφαλιστικό σύμβουλο Φειδία Παπανικολάου για να μάθεις περισσότερες πληροφορίες για τα Προγράμματα Ασφάλισης Zωής αλλά και για να συζητήσετε περαιτέρω τις ασφαλιστικές σου ανάγκες.

Τηλ: 99 471400 

Email: phpapanicolaou@cnpcyprusagents.com 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *